Go to Top

Velkommen til bloggen

Jeg har de siste to-tre årene lest, lært og kost meg med andres blogg. I forbindelse med lansering av nye nettsider så var det på høy tid vil noen kanskje si å få etablert min egen blogg. Det er med litt skrekkblandet fryd jeg går igang,frykten for å ikke tilføre noe nytt, fremstå som enda en blogger, tanker som: gidder noen å lese mine innlegg, skriver jeg bra nok samt flere slike destruktive tanker,  allikevel sier jeg nå YES jeg skal skrive og gjøre så godt jeg kan, valget er tatt.

Det er mine tanker og meninger som vil komme frem i denne bloggen og jeg har på ingen måte fasitsvaret  MEN jeg håper at jeg kan klare å  å engasjere, glede og selvsagt dele min kunnskap og min passion til de som måtte ønske å følge meg her.  Jeg er ydmyk for innvendinger og vil gjerne at du deler dine tanker etter å ha lest mine blogginnlegg.

Bloggen kommer til å inneholde tema innenfor: Lederutvikling, medarbeiderutvikling, team og organisasjonsutvikling. Videre om Kreativitet, innovasjon, arbeidsglede, livsglede, styrkebasert utvikling og positiv psykologi.

Jeg kommer  etterhvert til å invitere inn gjestebloggere og det vil jeg gjøre rett og slett fordi jeg tror på deling av kunnskap og erfaringsoverføring. Ønsker du å skrive et innlegg på min blogg så er det kjempe spennende, send meg så en mail mht. tema du ønsker å belyse.